• Voor 16:00 uur besteld vandaag verzonden!
  • Gratis bezorging vanaf €50,- (Excl. BTW)
  • Voor ondernemers en particulieren!
  • Gratis bezorging vanaf €50, (Excl. BTW)

Vloer- en Gevelkit

Zwaluw Joint Fix - 310ml

Zwaluw Joint Fix - 310ml

vanaf €2,07

Seal-it 130 Cement-Fix - Grijs - 310ml
Soudal HMX Facade Pro - 300ml
Seal-it 315 Facade LM - 290ml
Zwaluw Hybriseal 2PS - 290ml
Zwaluw Hybriseal Facade - 300ml
Zwaluw Polyurethane-50FC - 310ml
Zwaluw Hybriseal Facade - 600ml
Seal-it 315 Facade LM - 600ml
Weergeven 1 t/m 14 van in totaal 14

Dilatatiekit, gevelkit & vloerkit!

Een dilatatievoeg is een veel voorkomende voegsoort voor bouwkundige aansluitingen waarbij werking te verwachten valt. Met een dilatatievoeg worden scheuren door optredende spanningen voorkomen. Met de juiste dilatatiekit worden de rek of krimp, oftewel werking, opgevangen tussen de verschillende materialen. Afhankelijk van de type voeg, de belasting, invloeden van buitenaf en waterdichtheid kan er worden gekozen voor een elastisch materiaal zoals kit. In de praktijk wordt kit veel gebruikt voor dilatatievoegen. Bij grote voegen kan er voor gekozen worden om achter de kit gebruik te maken van rugvulling van kunststofschuim.

Dilatatievoegen in betonvloeren

Vloervoegen worden belast door een groot aantal bewegingsfactoren. Zo zijn er temperatuurschommelingen en andere weersinvloeden die een voeg belasten, maar denk ook aan belasting ten gevolge van transport. Heftrucks en vrachtwagens die over een betonvloer rijden kunnen een zware belasting vormen voor de betonvloer en de vloervoegkit. Door deze uitzetting en krimp is het van belang dat een vloervoegkit aan een aantal vereisten voldoet. Bij Kit247.nl vind je de oplossing voor voegen in verkeer en voetgangerszones.  

De beste dilatatie-, vloer- en gevelkit, vindt u bij Kit247.nl!

Zoekt u gevelkit of vloerkit? Kit247.nl heeft een hele collectie met kitten geschikt voor uw vloer of gevel! Ervaar het gemak van online bestellen van uw dilatatie-, gevel, en vloerkit. Bij kit247.nl vindt u een ruim assortiment aan kitten, schuimen, lijmen & tapes tegen scherpe prijzen! Bestel professionele dilatatiekit van gerenommeerde merken als Illbruck, den Braven, Soudal en Seal-it en profiteer van onze staffelkortingen.