• Voor 16:00 uur besteld vandaag verzonden!
  • Gratis bezorging vanaf €50,- (Excl. BTW)
  • Voor ondernemers en particulieren!
  • Gratis bezorging vanaf €50, (Excl. BTW)

PUR Pistolen

Seal-it 580 Purpistool Ergo
4TECX Purpistool NBS MG ECO 2
Seal-it 580 Purpistool PFT - L=19,5cm
4TECX Purpistool NBS MG Pro Black
Soudal Design Foam Gun - Click & Fix
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6

PUR Pistool kopen? Simpel en snel in huis!

De PUR pistolen zijn geschikt voor het verwerken van PUR schuimen en lijmschuimen. De PUR pistolen van Kit247.nl zijn aan de achterzijde voorzien van een stelschroef, waarmee de schuimdosering bepaald kan worden. Door het PUR gebruik te doseren wordt purschuim bespaard en blijft de werkplek netjes. Het plaatsen en afnemen van schuimbussen op de PUR pistolen van Kit247.nl gaat zeer eenvoudig. 

Purpistool schoonmaken

 De pur- en schuimpistolen zijn makkelijk te reinigen met de Pu-reiniger. Door na gebruik het purpistool te reinigen blijft het PUR pistool voor een lange periode bruikbaar. Reinig regelmatig uw pu schuimpistool met een schuimreiniger aan de buitenkant én aan de binnenkant om de levensduur te verlengen.

Schuimpistolen online bestellen

Bij Kit247.nl zijn alle benodigdheden voor een PUR klus te bestellen. De PUR pistolen van ons huismerk, 4TECX, zijn voorzien van een universele adapter waardoor bijna alle PUR bussen op deze pistolen te monteren zijn. Ervaar het gemak van online bestellen van uw PUR Pistolen. Bij kit247.nl vindt u een ruim assortiment aan kitten, schuimen, lijmen & tapes tegen scherpe prijzen! Bestel professionele kitten en kitgereedschappen van gerenommeerde merken als Illbruck, den Braven, Soudal, Zwaluw en 4TECX.