• Voor 17:00 uur besteld vandaag verzonden!
  • Gratis bezorging vanaf €35,- (Excl. BTW)
  • Voor ondernemers en particulieren!
  • Gratis bezorging vanaf €35, (Excl. BTW)

Acrylaatkit

4TECX Acrylaatkit - Wit - 310ml
Zwaluw Acryl-W - 310ml
Seal-It 110 Uni - Acryl 310ml
Zwaluw Acryl Anti-Crack - Wit - 310ml
Zwaluw Acryl Exterieur+ - 310ml
Seal-It 125 Plaster-Fill - Wit - 310ml
Seal-it 115 Top-Acryl - Wit - 310ml
Zwaluw Stuc-o-Seal - Wit - 310ml
Zwaluw Acryl Wet on Wet - Wit - 310ml
Seal-it 120 Spac-cryl - Wit - 310ml
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 19

Acrylaatkit kopen?

Acrylaatkit is een plasto-elastische afdichtingskit die ontwikkeld wordt op dispersiebasis. Na het aanbrengen van de acrylaatkit verdampt de vocht uit de kit waardoor de kit als het ware uitdroogt en een dikke pasta vormt. Aangezien deze acrylaatkit uitdroogt is het een perfecte kit om te overschilderen. Deze eigenschappen maken acrylaatkitten geschikt voor voegen waar nauwelijks werking te verwachten zijn zoals: beton, pleisterwerk, metselwerk, gasbeton, steen, metaal en hout.

Acrylaatkit is goed toepasbaar en heeft een uitstekende hechting op veel ondergrondsoorten. Het is geen kit die geschikt is in vochtige ruimtes of bij constante waterbelasting. 

De voordelen van Siliconenkit, maar toch overschilderbaar?

Wilt u een kit gebruiken die toch te overschilderen is, maar ook bestand is tegen water en vocht? Dan bent u bij kit247.nl aan het juiste adres. U zou kunnen kiezen voor een beglazingskit. 4TECX heeft een glaskit op siliconenbasis ontwikkeld die beperkt overschilderbaar is met synthetische- en watergedragen verven. Door de siliconenbasis is deze kit zeer eenvoudig te verwerken.

Acrylaatkit schilderen

Voordat u acrylaatkit gaat schilderen is het belangrijk dat de aangebrachte kit volledig uitgehard is. Dit geeft het mooiste eindresultaat en voorkomt mogelijke barsten. Voor dat u start adviseren wij u om de verpakking te lezen, aangezien sommige acrylaatkitten na het aanbrengen direct overschilderbaar zijn. Daarnaast zijn er acrylaatkitten die een halfuur of langer nodig hebben om uit te harden. Verf vervolgens het hele kit oppervlak in één keer voor het mooiste resultaat. Laat de verf even drogen en u heeft een mooi overgeverfde gekitte plek.

Acrylaatkit eenvoudig en snel online kopen

Ervaar het gemak van online bestellen van uw acrylaatkit. Bij kit247.nl vindt u een ruim assortiment aan kitten, schuimen, lijmen & tapes tegen scherpe prijzen! Bestel professionele kitten van gerenommeerde merken als Illbruck, den Braven, Soudal, Zwaluw en 4TECX.