• Voor 16:00 uur besteld vandaag verzonden!
  • Gratis bezorging vanaf €50,- (Excl. BTW)
  • Voor ondernemers en particulieren!
  • Gratis bezorging vanaf €50, (Excl. BTW)

Beglazingsblokjes

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 43

Beglazingsblokjes bestellen

Beglazingsblokjes of glasblokjes zijn kunststof blokjes die geplaatst worden tussen het kozijn en glas. Deze glasblokjes zorgen ervoor dat er ruimte blijft tussen het kozijn en het glas, dit zorgt ervoor dat vocht weg kan lopen en het kozijn kan ventileren. Zonder beglazingsblokjes staat de ruit in het vocht, wat schade aan de kitrand, kozijn en/of ruit tot gevolg kan hebben.

Tunnelblokjes, Rasterblokjes en Keggen?

Tunnelblokjes zijn aan de onderzijde voorzien van een tunnel die er voor zorgt dat het beglazingssysteem beter ontwaterd en ventileert. Naast beglazen kunnen de blokjes worden ingezet voor diverse steltoepassingen.

Rasterblokjes zijn resistent tegen randafdichtingen van dubbel glas en beglazingskitten. Het rasterontwerp aan de onderkant van de blokjes zorgen voor een hoog draagvermogen en goede verdeling van het gewicht. Door het geribbelde oppervlak worden piekbelastingen op snijkanten geminimaliseerd.

Keggen zijn beglazingsblokjes die schuin aflopen. Deze vorm maakt ze zeer geschikt voor het stellen van ruiten, kozijnen, meubels en nog veel meer. Keggen worden veelal gebruikt voor het stellen van kozijnen en plaatsen van glas op een schuine dorpel.

Eenvoudig en snel Beglazingsblokjes online bestellen

Bij Kit247.nl vindt u glasblokjes van 1 millimeter tot en met 6 millimeter die eenvoudig te herkennen zijn aan de kleur; Wit (1mm), Blauw (2mm), Rood (3mm), Geel (4mm), Groen (5mm) en Zwart (6mm). Bij kit247.nl vindt u een ruim assortiment aan beglazingsblokjes, kitten, schuimen, lijmen & tapes tegen scherpe prijzen! Bestel beglazingsblokjes en profiteer van onze staffelkortingen.