• Voor 17:00 uur besteld vandaag verzonden!
  • Gratis bezorging vanaf 25,-
  • Afhalen in winkel mogelijk!

Kitpistolen

4TECX HKS-12 Handkitpistool
4TECX MK5-Skelet Handkitpistool
Zwaluw HK40 Kitpistool
Zwaluw Polysoft Doseerpistool
Zwaluw Persluchtpistool MK5 PK310
Zwaluw Persluchtpistool MK 5 P600
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6

Kitpistool kopen? Professionele kitpistolen online bestellen!

Voor het verwerken van uw kit of lijm is een kitpistool een onmisbaar stuk gereedschap. Kitspuiten zijn er in allerlei uitvoeringen, varianten en prijsniveaus verkrijgbaar. In ons assortiment vindt u handkitspuiten, kitspuiten op luchtdruk en kitpistolen op accu. Bij kit247.nl vindt zowel de doe-het-zelver, die incidenteel kit, als de professionele kitter, die de hele dag aan het afkitten is, het perfecte kitpistool. Bij Kit247.nl leveren wij kitspuiten die voldoen aan de kwaliteiten voor de professionele markt. Ons huismerk 4TECX biedt de professionele gebruikers een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 4TECX staat voor hoge kwaliteit, toepasbaarheid en duurzaamheid. Alle producten van 4TECX voldoen aan de eisen die een professional stelt, tegen de beste prijs op de markt. 

Handkitpistolen

Handkitpistolen zijn zeer geschikt voor intensief en langdurig gebruik. In de handkitpistolen worden kitkokers aangebracht van 310ml en/of 400ml. 

Pneumatische Kitpistolen / Persluchtpistool 

Bij Kit247.nl vindt u pneumatische pistolen die geschikt zijn voor kitkokers van 310ml en kitworsten van 600ml. Persluchtpistolen zijn voorzien van een traploos regelbare drukinstelling op het en beschikken over een automatische ontluchting. Dit zorgt ervoor dat u zeer nauwkeurig kunt kitten zonder te knoeien.