• Voor 16:00 uur besteld vandaag verzonden!
  • Gratis bezorging vanaf €50,- (Excl. BTW) NL Vlag
  • Voor ondernemers en particulieren!
  • Gratis bezorging vanaf €50, (Excl. BTW) NL Vlag

Kitpistolen

Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12

Kitpistool kopen? Professionele kitpistolen online bestellen!

Voor het verwerken van uw kit of lijm is een kitpistool een onmisbaar stuk gereedschap. Kitspuiten zijn er in allerlei uitvoeringen, varianten en prijsniveaus verkrijgbaar. In ons assortiment vindt u handkitspuiten, kitspuiten op luchtdruk en kitpistolen op accu. Bij kit247.nl vindt zowel de doe-het-zelver, die incidenteel kit, als de professionele kitter, die de hele dag aan het afkitten is, het perfecte kitpistool. Bij Kit247.nl leveren wij kitspuiten die voldoen aan de kwaliteiten voor de professionele markt. Ons huismerk 4TECX biedt de professionele gebruikers een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 4TECX staat voor hoge kwaliteit, toepasbaarheid en duurzaamheid. Alle producten van 4TECX voldoen aan de eisen die een professional stelt, tegen de beste prijs op de markt. 

Handkitpistolen

Handkitpistolen zijn zeer geschikt voor intensief en langdurig gebruik. In de handkitpistolen worden kitkokers aangebracht van 310ml en/of 400ml. 

Pneumatische Kitpistolen / Persluchtpistool 

Bij Kit247.nl vindt u pneumatische pistolen die geschikt zijn voor kitkokers van 310ml en kitworsten van 600ml. Persluchtpistolen zijn voorzien van een traploos regelbare drukinstelling op het en beschikken over een automatische ontluchting. Dit zorgt ervoor dat u zeer nauwkeurig kunt kitten zonder te knoeien. 

Begrippen m.b.t. Kitpistolen.

Bij het bekijken van de kitpistolen kan het zijn dat u bepaalde begrippen tegenkomt waarvan u wellicht niet direct weet wat deze betekenen. Om onduidelijkheid weg te nemen worden hieronder een aantal begrippen uitgelegd. 

Ratio: De snelheid waarmee de zuiger naar voren gaat in relatie tot hoe ver de hendel wordt ingedrukt. Hoe hoger de waarde, hoe langzamer de zuiger naar voren gaat. Dit is met name van belang bij kitten met een hoge viscositeit, zoals High Tack of een andere lijmkit
Maximaal vermogen: De maximale kracht die door de zuiger van het pistool op de koker of de worst wordt uitgeoefend om het materiaal uit te persen.
Automatische ontspanner: Bij het loslaten van de trekker maakt de zuiger automatisch een kleine achterwaartse beweging. Hierdoor wordt drukopbouw in de koker gestopt en kan er geen materiaal uit de tuit lekken.
Soft Grip: De trekker en het handvat zijn voorzien van een zachte coating van PVC.
Kwaliteitsgarantie: Het aantal dat wordt genoemd is het minimale aantal kokers/worsten dat zonder kwaliteitsverlies door het pistool kan worden verwerkt.