• Voor 17:00 uur besteld vandaag verzonden!
  • Gratis bezorging vanaf €25,- (Excl. BTW)
  • Afhalen in winkel mogelijk!

Siliconenkit

Soudal Silirub AC

Soudal Silirub AC

vanaf €3,74

Zwaluw Silicone-NO + Sanitary - 310ml
Seal-It 250 Silicon-All 310ml
Seal-It 230 Topflex-P - 310ml
Soudal Silirub MA

Soudal Silirub MA

vanaf €5,53

Seal-It 210 Silicon-GR 310ml
Seal-It 215 Silicon-NF - Worst - 400ml
Zwaluw Silicone BB - 310ml
Seal-It 230 Topflex-P - 600ml
4TECX Siliconenkit Neutraal 310ml
Seal-It 216 Silicon-SA - 600ml
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 24

Hier vindt u de beste Siliconenkitten.

Siliconenkit bestellen

Siliconenkit, badkamerkit of Sanitairkit worden veelal gebruikt bij de afwerking van tegelwerk in de badkamer, zwembaden, vloeren, keukens en overige vochtige ruimtes. De kit is perfect geschikt voor het dichten van naden, kieren en voegen. Siliconenkit is zo divers dat het naast sanitaire ruimtes ook voor veel andere toepassingen wordt gebruikt. Siliconenkit wordt ook gebruikt voor aansluitvoegen, noodreparaties bij beglazing of in panelenbouw.    

Eigenschappen van Siliconenkit

Siliconenkit is een blijvend elastische kit die bestendig is tegen chemicaliën en schimmel. Deze eigenschappen zorgen er voor dat de kit niet kan uitdrogen en geen barsten gaat vertonen. Sanitairkit hecht zich aan metaal, hout, tegels, keramiek, glas en diverse kunststof soorten. Twijfelt u of de kit goed hecht? Dan is het verstandig om eerst een test uit te voeren op een klein oppervlak.

Soorten Siliconenkit

In het assortiment van kit247.nl vindt verschillende soorten waterbestendige kit. Zo bestaan er azijnzuurhoudende siliconenkit of neutrale siliconenkit. Voor huis-, tuin- en keukenklusjes volstaat een goedkope zuurhouden siliconenkit. Voor een kit van hogere kwaliteit adviseren wij een neutrale schimmelwerende siliconenkit op basis van alcoxy of oxime. Ook bent u bij kit247.nl aan het juiste adres voor kitten die bestand zijn tegen hoge en lage temperaturen. Daarnaast zijn brandwerende siliconenkitten bij ons online te bestellen.

Is Siliconenkit overschilderbaar?

Door de elasticiteit van Siliconenkit is het niet geschikt om er overheen te schilderen. Gelukkig is Siliconenkit wel verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren, waardoor de juiste kit in de gewenste kleur te bestellen is zoals; transparant, wit, grijs, bruin, beige en zwart. Mocht u de kit willen overschilderen dan adviseren wij om te kiezen voor beglazingskit of hybride voegkit te gebruiken.

Siliconenkit eenvoudig en snel online kopen

Ervaar het gemak van online bestellen van uw siliconenkit. Bij kit247.nl vindt u een ruim assortiment aan kitten, schuimen, lijmen & tapes tegen scherpe prijzen! Bestel professionele Siliconenkit van gerenommeerde merken als Illbruck, den Braven, Soudal, Zwaluw en 4TECX en profiteer van onze staffelkortingen.