• Voor 16:00 uur besteld vandaag verzonden!
  • Gratis bezorging vanaf €50,- (Excl. BTW) NL Vlag
  • Voor ondernemers en particulieren!
  • Gratis bezorging vanaf €50, (Excl. BTW) NL Vlag

Vulmiddelen & Plamuren

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 46

Vulmiddelen & Plamuren

Scheuren of gaten in steen, metaal, polyester, gips of hout die u graag wil egaliseren? Dan is plamuur of vulmiddel de oplossing! Met plamuur en vulmiddel is het mogelijk om de ondergrond glad te maken en het te bewerken oppervlakte klaar te maken voor een frisse verflaag.

Plamuur

Plamuur is het middel om kleine oneffenheden in het te bewerken materiaal glad af te werken. Om de verf goed te laten hechten is het van belang dat de ondergrond zo vlak als mogelijk is. De meeste types plamuur zijn geschikt voor lagen van 1 millimeter per keer. Wordt plamuur gebruikt bij scheuren of gaten die dieper zijn dan 1 millimeter dan zal de plamuur gaan krimpen. In dit geval is het mogelijk om de eerste laag te laten drogen en vervolgens nog een laag van 1 millimeter aan te brengen. Het is voor deze grote scheuren en gaten wellicht verstandiger om houtvuller te gebruiken. Naast houtplamuur vindt u bij Kit247nl ook plamuurmiddelen geschikt voor metaal en polyster.

Vulmiddelen

Voor het afwerken van diepere scheuren en gaten is een vulmiddel. De meeste vulmiddelen voor hout zijn geschikt voor gaten en scheuren tot ongeveer 2 centimeter. Wordt de laag vulmiddel dikker dan twee centimeter dan zal ook deze laag gaan krimpen. Ook voor gaten in hout en om deelvervanging bij houtaantasting ten gevolge van bijvoorbeeld houtrot is een vulmiddel voor hout het perfecte middel. Naast houtvuller vindt u bij Kit247.nl ook een ruime keuze aan muurvullers die geschikt zijn voor o.a.: Steen, Beton, Gipsplaten, pleister- en stucwerk.

Plamuur en vulmiddelen eenvoudig en snel online kopen!

Ervaar het gemak van online bestellen van uw plamuur- en vulmiddelen. Bij Kit247.nl vindt u een ruim assortiment aan kitten, schuimen, lijmen, tapes en meer tegen scherpe prijzen! Bestel professionele producten van gerenommeerde merken als Illbruck, den Braven, Soudal, Zwaluw en 4TECX en profiteer van onze staffelkortingen.