• Voor 17:00 uur besteld vandaag verzonden!
  • Gratis bezorging vanaf €35,- (Excl. BTW)
  • Voor ondernemers en particulieren!
  • Gratis bezorging vanaf €35, (Excl. BTW)

Beglazingskit

Zwaluw Butylene-X - 310ml
Seal-It 325 Pro-paint - 290ml - Koker
Zwaluw Hybriseal 2PS - 290ml
Seal-It 230 Topflex-P - 310ml
Zwaluw Windowseal Plus - 310ml
Soudal Glaskit TS - 290ml
Seal-It 210 Silicon-GR 310ml
Zwaluw Monustop - 290ml

Zwaluw Monustop - 290ml

vanaf €5,85

Soudal Silirub 2 - 300ml

Soudal Silirub 2 - 300ml

vanaf €6,20

Zwaluw All in One Seal - 290ml
Tec7 X-Seal - 310ml

Tec7 X-Seal - 310ml

vanaf €6,67

Seal-It 325 Pro-paint 600ml - Worst
Illbruck SP450 Afbouwkit - 310ml
Tec7 XealPro - ALL-in-One - 310ml
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 24

Beglazingskit bestellen!

Beglazingskitten worden veelal gebruikt in beglazingssystemen, maar kan ook voor andere bewegingsvoegen een zeer geschikte kit zijn. Door de uitstekende hechting op de meest voorkomende ondergronden is beglazingskit een kit die uitermate geschikt is voor voegen in de bouw-, gevel- en beglazingssector. In ons assortiment vindt u diverse soorten beglazingskit die UV-bestendig, weerbestendig en overschilderbaar zijn. Door deze sterke eigenschappen zijn beglazingskitten zowel binnen als buitenshuis te gebruiken.

Hybride beglazingskitten

Hybride beglazingskitten zijn erg populair en behoren tot één van de meest gekozen glaskitten. Hybride glaskit onderscheid zich voornamelijk door een veel betere overschilderbaarheid in vergelijking tot de “normale” glaskit. De droog afmesbare beglazingskitten bevatten altijd siliconen waardoor deze in mindere mate overschilderbaar zijn, maar zijn in tegenstelling tot de Hybride glas kit veel soepeler te verwerken. Die vraag die u zichzelf moet stellen bij het bestellen van beglazingskit is: Kies ik voor een goede overschilderbaarheid of voor een soepele verwerking?

Normaliter zijn beglazingskitten niet optimaal geschikt om over te schilderen. In de meeste Europese landen wordt glaskit of beglazingskit niet overgeschilderd, maar wordt siliconenkit gebruikt als beglazingskit. Indien siliconenkit gebruikt wordt is het niet mogelijk om te schilderen. Andere kittypes zoals polymeer of hybride kit zijn beter geschikt om te over schilderen maar helaas niet geschikt voor elke verf. In de meeste gevallen zorgt een grondverf voor een betere hechting op de kitvoeg dan het direct aan brengen van de eindlaag. Ook afwerkzeep kan de overschilderbaarheid van de kitvoeg bemoeilijken. Dit is te voorkomen door de kitvoeg goed te ontvetten voor u start met schilderen.

Zwaluw Hybriseal 2PS Beglazingskit

De meest gebruikte en populairste keuze voor beglazingskit is de Hibriseal 2PS van den Braven. Deze universele hybride afdichtingskit is uitstekend overschilderbaar en perfect geschikt voor uw beglazings- en gevelvoegen. Deze kit is blijvend elastisch, heeft een goede hechting zonder primer op de meeste ondergronden en is geschikt voor binnen en buiten.

Beglazingskit eenvoudig en snel online kopen

Ervaar het gemak van online bestellen van uw beglazingskit. Bij kit247.nl vindt u een ruim assortiment aan kitten, schuimen, lijmen & tapes tegen scherpe prijzen! Bestel professionele beglazingskit van gerenommeerde merken als Illbruck, den Braven, Soudal, Zwaluw en 4TECX en profiteer van onze staffelkortingen.