• Voor 16:00 uur besteld vandaag verzonden!
  • Gratis bezorging vanaf €50,- (Excl. BTW)
  • Voor ondernemers en particulieren!
  • Gratis bezorging vanaf €50, (Excl. BTW)

Zwaluw Acryl-W - 310ml


Beschikbare kleuren (Maak uw keuze)


Zwaluw Acryl-W 310ml 

Hoogwaardige watergedragen acrylaatkit. Geschikt voor het afdichten van aansluitvoegen. Duurzaam, permanent plasto-elastisch blijvend. Perfecte hechting op de meeste ondergronden. Binnen en buiten toepasbaar, mits de eerste 5 uur droog. Eenvoudig in gebruik.

- Geschikt voor het afdichten van aansluitvoegen
- Duurzaam, permanent plasto-elastisch blijvend
- Perfecte hechting op de meeste ondergronden
- Binnen en buiten toepasbaar, mits de eerste 5 uur droog
- Eenvoudig in gebruik

Zwaluw Acryl-W is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen houten en metalen kozijnen/vensters, beton en metselwerk. Aansluitvoegen tussen trappen, wanden, plafonds, plinten en vensterbanken. Na het aanbrengen vormt het product een zacht plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit.

Applicaties Zwaluw Acrylkit

Zwaluw Acryl-W is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen trappen, wanden, plafonds, plinten, vensterbanken, houten en metalen kozijnen, beton en metselwerk.

Gebruiksaanwijzing

Een voeg met de juiste dimensies is in staat om bewegingen op te nemen van aangrenzende bouwmaterialen. De voegdiepte moet altijd in de juiste verhouding zijn met de voegbreedte. Algemene regel is dat de verhouding voegdiepte: voegbreedte tot een voegbreedte van 10 mm 1:1 is, met een minimum van 5 mm breedte en diepte. Voor voegen breder dan 10 mm is de voegdiepte de voegbreedte gedeeld door 3 plus 6 mm. Gereedschap direct na gebruik reinigen met water. 

Overschilderbaarheid

Zwaluw Acryl-W is het best overschilderbaar na volledige uitharding. Tijdens het doorharden zal het product krimpen, waardoor later eventueel scheur- en barstvorming kan ontstaan in de verflaag. Overschilderbaar met watergedragen en synthetische verf. Bij hooggevulde dispersieverven kan scheur- of barstvorming in de verf ontstaan. Geadviseerd wordt om vooraf de verdraagzaamheid met de verf te testen.

Inhoud: 310ml


Gerelateerde producten

Zwaluw Acryl Wet on Wet - Wit - 310ml
Zwaluw Acryl Anti-Crack - Wit - 310ml
4TECX Acrylaatkit - Wit - 310ml

Tags: Zwaluw, Acryl-W, acrylaatkit, Acrylkit