• Voor 16:00 uur besteld vandaag verzonden!
  • Gratis bezorging vanaf €50,- (Excl. BTW)
  • Voor ondernemers en particulieren!
  • Gratis bezorging vanaf €50, (Excl. BTW)

Dé online den Braven Zwaluw shop!

Den Braven Glashevel Ruitenlichter PVC
Den Braven MK Handpistool HK40+
Rugvulling - Rondschuim - Ø20mm
Shell Tixophalte Wet Seal & Fix - 310ml
Zwaluw Acryl Anti-Crack - Wit - 310ml
Zwaluw Acryl Exterior+ - 310ml
Zwaluw Acryl Wet on Wet - Wit - 310ml
Zwaluw Acryl-W - 310ml
Zwaluw All in One Seal - 290ml
Zwaluw Butylene-X - 310ml
Zwaluw Clear Fix - 290ml - Transparant
Zwaluw Concentrated Finisher - 1ltr
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 77

Dé online den Braven Zwaluw shop!

Dé shop voor Den Braven Zwaluw Kitten & Lijmen

De lijm- en kitproducten van den Braven / Zwaluw bestel je online bij Kit247.nl! Wij van Kit247.nl zijn zwaluw den braven dealer en bieden een ruim assortiment aan Zwaluw producten. 

In de voorbijgaande jaren is de toepassing van Zwaluw beglazingskitten en voegkitten in de bouw en industrie enorm gegroeid. In die jaren heeft er enorme ontwikkeling plaatsgevonden met betrekking tot het aantal nieuwe bouwmaterialen waardoor Den Braven contstant nieuwe en verbeterde producten heeft moeten ontwikkelen. Waar er in het verleden voornamelijk met de klassieke bouwmaterialen, zoals hout, steen, beton en metaal werd gewerkt is het aantal soorten bouwmaterialen in de loop der jaren extreem gegroeid. Dit vraagt ook om andere chemische producten. Bekende producten die uit deze vraag naar vernieuwende producten voortgekomen zijn onder andere Hybride dilatatievoegkit en hightack op basis van polymeer. Dit is ook terug te zien op elke willekeurige bouwplaats. Op elke bouw is wel een koker High Tack te vinden! Bij Kit247 vind je Den Braven Siliconenkit, Den Braven Acrylaatkit, Den Braven Beglazingskit, Den Braven Purschuim en meer! De hoogwaardige afdichtingskit en lijm die speciaal is ontwikkeld voor de bouwsector. Het merk biedt een uiterste breed assortiment kitten en lijmen voor tal van toepassingen.

De nieuwe high performance kitten en lijmen zijn voornamelijk hybride gebaseerd. Hybride polymeren, zijn in tegenstelling tot de normale polyurethaankitten, ontwikkeld mede door de betere bestendigheid tegen weesinvloeden. Naast deze betere weersbestendigheid biedt dit soort kit en lijm geen problemen met overschilderbaarheid en de geuroverlast. Alle positieve eigenschappen van een siliconenkit, maar dan zonder de nadelen van siliconenkit. Voorbeelden van Hybride polymeren zijn HybrifixHibrifix 302 en de Hybriseal 2PS. De Hybriseal 2PS is de top afdichtingskit voor beglazing, bouw en sanitair. Deze nieuwe high performance kit is ontwikkeld met het oog op een beteren hechting, betere verwerkbaarheid bij lagere temperaturen en slijtvastheid. De lijmen en kitten van den Braven zijn ook isocyanaat en oplosmiddelvrij. Zwaluw heeft een uitgebreid assortiment in lijmkit en constructieve lijmen.

Den Braven Purschuim 

Polyurethaanschuim, PU-schuim, bouwschuim of purschuim wordt al sinds de introductie voor allerlei soorten bouwoplossingen gebruikt. Voor het isoleren, verlijmen, vullen van gaten en kieren, kozijnen monteren en ontelbaar andere klussen. In de afgelopen jaren zijn de toepassingen van Pur alleen maar toegenomen, aangezien huizenbezitters steeds vaker en meer isoleren. Purschuim is dan ook de meest veelzijdige isolatiematerialen die er is. Polyurethaanschuim of PU-schuim kent vele toepassingen, zoals vullen van gaten, thermische isolatie, geluidsisolatie, lijmen maar ook passieve brandbeveiliging.

Den Braven is een officieel FEICA-lid waardoor het als fabrikant van OCF (One Component Foam) verplicht wordt om de producten te testen met vastgestelde testprocedures van de FEICA. Deze standaard testmethoden garanderen consistentie en vergelijkbaarheid. Daarnaast beschik den Braven over allerlei certificaten.

Werk jij veel met pur? Let dan even op, want voor alle producten die meer dan 0.1% diisocyanaten bevatten geldt vanaf augustus 2023 een verplicht certificaat voor professioneel gebruik. Lees hier meer over het verplichte certificaat voor werken met PUR.

Over den Braven / Zwaluw

Den Braven is opgericht in 1974 en is sindsdien gespecialiseerd in de ISO-gecertificeerde productie van hoge kwaliteit kitten, lijmen, purschuimen en technische sprays voor de bouwsector en industrie. Den Braven heeft diverse merken ontwikkeld waaronder Zwaluw. Sinds 2016 is Den Braven onderdeel van de Bostik/Arkema groep. Momenteel is Bostik één van de grootste kit- en lijmproducenten van de wereld en heeft het circa 5000 medewerkers die verspreid zitten over 50 landen in 5 verschillende continenten. 

Den Braven shop verkooppunt!

Kit247.nl is officieel dealer en beschikt dan ook over een ruim assortiment aan Den Braven producten. Bekijk alle producten op deze pagina of blader door de categorieën op onze kitwebshop. Kun je het gewenste product niet vinden? Neem dan contact met ons. In de meeste gevallen kunnen wij deze producten gewoon leveren of wellicht hebben wij een volwaardig alternatief op voorraad. Ook is het mogelijk om den Braven producten in grote hoeveelheden te bestellen!