• Voor 17:00 uur besteld vandaag verzonden!
  • Gratis bezorging vanaf €25,- (Excl. BTW)
  • Afhalen in winkel mogelijk!

Purschuim

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 30

De beste selectie aan Purschuim!

Purschuim bestellen?

Purschuimen zijn uitermate geschikt om voegen, gaten, scheuren en naden af te dichten, te vullen en te isoleren. Het purschuim van kit247.nl is aan te brengen op diverse soorten materialen zoals steen, beton, glas, kunststof, metaal, hout en metselwerk. De diversiteit van Purschuim is enorm. Zo wordt purschuim gebruikt om te isoleren, waardoor warmtevlies, tocht en geluidsoverlast kan worden verminderd. Zo wordt PUR-schuim gebruikt voor thermische isolatie, geluidsisolatie en houdt het vocht tegen. Het purschuim hecht uitstekend, heeft een groot vermogen om te vullen en bezit een hoge isolatiewaarde.

Hoe purschuim te verwerken?

Purschuim is op twee manieren aan te brengen. Doormiddel van een purpistool en door gebruik te maken van een spray nozzle. Deze handige adapter maakt het mogelijk dat u pur verwerkt zonder apart purpistool. Een purpistool maakt het verwerken van pur wel eenvoudiger. Je spuit het purschuim op de gewenste plek, waarna het schuim uitzet en uithard.

Hoe purschuim te verwijderen?

Er zijn reinigers ontwikkeld die het verwijderen van purschuim vereenvoudigd. Ook purschuim reinigers vindt u bij kit247.nl. Purschuimreinigers werken alleen indien het purschuim nog niet uitgehard is. Zodra de pur uitgehard is zal u het mechanisch moeten verwijderen. Grote brokken overbodige purschuim kunt u met de hand afbreken. Lastige, kleinere stukken zijn met een mes, beitel, plamuurmes of ander gereedschap te verwijderen. Pur restanten kunt u met schuurpapier weg schuren.

PUR-schuim eenvoudig en snel online kopen.

Bestel simpel en snel online uw purschuim. Bij kit247.nl bestelt u purschuim per stuk of per doos tegen scherpe prijzen. Onze producten zijn voorzien van staffelkortingen, waardoor u voordelig grote hoeveelheden afneemt. Bij kit247.nl vindt u professioneel purschuim van gerenommeerde merken als Illbruck, den Braven, Soudal, Zwaluw en 4TECX!