• Voor 16:00 uur besteld vandaag verzonden!
  • Gratis bezorging vanaf €50,- (Excl. BTW)
  • Voor ondernemers en particulieren!
  • Gratis bezorging vanaf €50, (Excl. BTW)

EPDM & Dakdekkers kit

Zwaluw Tixoplast - Zwart - 310ml
Seal-it 352 Super-Pro - 290ml
Zwaluw Foliefix SPUR - Groen - 310ml
Shell Tixophalte Wet Seal & Fix - 310ml
Griffon HBS-200 Accelerator Fles - 1Ltr
EPDM Groofy Lijmkit - 290ml
Topskin Quick Primer Plus - 0,5ltr
EPDM Groofy Spuitlijm - 750ml
Griffon HBS-200 Rubber TIX Pot - 1ltr
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 17

Speciale EPDM & dakdekkers kit!

Schade aan uw dak is erg vervelend en kan grote gevolgen hebben. Bij lekkage is het wenselijk dit zo snel mogelijk te dichten. Bij het repareren, herstellen of renoveren van het dak is de te gebruiken dakafdichtingsmateriaal erg belangrijk. Bij Kit247.nl vindt u het juiste product voor uw dak. De meeste producten zijn eenvoudig zelf aan te brengen, zodat lekkage snel opgelost kan worden.

EPDM Kit

Voor het bedekken van uw platte dak kunt u kiezen voor EPDM. EPDM is eenvoudig te plaatsen door de elasticiteit en heeft de sterke eigenschappen zoals: ongevoelig voor UV, wortelvast, rotbestendig en bestand tegen chemische zuren, zouten en logen. Er bestaat ook een EPDM voor het verlijmen van een vijver. De EPDM kit in ons assortiment zijn ook geschikt voor het verlijmen van EPDM vijver membraan. Naast EPDM kitten vindt u bij Kit247.nl ook EPDM spuitlijm om het membraan te verlijmen op het dak.

Soudal Soudagum Hydro

Soudagum Hydro is een één-component, solventvrij, waterdicht product voor horizontale en verticale oppervlaktes. Soudagum Hydro Kit is een elastisch waterdicht membraan die geschikt is voor allerlei toepassingen. Dit wonderproduct is onder andere geschikt voor waterdicht maken van dakramen, koepels, koppelstukken, afvoeren, schoorsteenlood, muren, daken, voegen en meer. Dit product is zelfs te gebruiken voor het afdichten van ondergrondse funderingen, kelder en metselwerk. Bekijk alle positieve eigenschappen van de Soudal Soudagum Hydro op één van de productpagina’s. Soudagum Hydro is verkrijgbaar in verpakkingen van 1 kg, 5 kg en 10 kg

EPDM kit en Dakdekkers kit online bestellen

Dakdekkerskit, EPDM kit en EPDM lijm koopt u bij Kit247.nl. Bent u op zoek naar een kit of lijm om uw dak te repareren maar heeft u nog vragen, of twijfelt u tussen bepaalde dakproducten? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag om de geschikt kit te vinden voor uw dakprobleem!

Voor EPDM en andere dakbedekkingen!