• Voor 17:00 uur besteld vandaag verzonden!
  • Gratis bezorging vanaf €25,- (Excl. BTW)
  • Afhalen in winkel mogelijk!

Verzendinformatie

Wij van Kit247.nl vinden het belangrijk dat u uw bestelling snel en op een juiste wijze ontvangt. Onze pakketten worden voornamelijk verzonden via DHL. Zodra uw bestelling is geplaatst op werkdagen voor 17:00uur en indien voorradig wordt de bestelling nog dezelfde dag verstuurd.

Levertijd Kit247.nl

Zodra u een bestelling plaatst en betaald voor 17:00 dan wordt de bestelling dezelfde werkdag verstuurd. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat bij de voorraadindicatie bij niet voorradige producten een aantal dagen waarop het product leverbaar is. Bij producten die als voorradig aangegeven staan zal het product binnen dezelfde werkdag verstuurd worden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Vanwege corona en de aanhoudende drukte bij de bezorgdiensten kan uw bestelling later geleverd worden dan normaal. Wij danken u voor uw begrip.


Wat zijn de verzendkosten bij online bestellingen?

De verzendkosten per bestelling bedragen € 4,75 excl. BTW. Bij bestellingen vanaf €25,00 excl. BTW leveren wij gratis aan huis of de door u aangegeven afleverlocatie. Mocht u de bezorger hebben gemist dan komt deze de eerst volgende werkdag nog een keer langs. Wenst u de bestelling eerder te ontvangen?  Dan kunt u de bestelling bij ons komen afhalen. Zodra u tijdens het afrekenen aangeeft dat u de bestelling komt afhalen leggen wij uw bestelling klaar! 

Meer informatie?

Voor meer vragen over uw levering of onze leveringsmogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice:

Email:     info@kit247.nl
Tel:         +31 (0)53-5723224

Onze klantenservice is 6 dagen per week bereikbaar.
maandag t/m vrijdag:    08:00 - 17:30 uur
zaterdag:                          09:00 - 14:15 uur