• Voor 16:00 uur besteld vandaag verzonden!
  • Gratis bezorging vanaf €50,- (Excl. BTW)
  • Voor ondernemers en particulieren!
  • Gratis bezorging vanaf €50, (Excl. BTW)

Verzendinformatie

Wij van Kit247.nl vinden het belangrijk dat u uw bestelling snel en op een juiste wijze ontvangt. Onze pakketten worden voornamelijk verzonden via Parcel en GLS. Zodra uw bestelling is geplaatst op werkdagen voor 16:00 uur en indien voorradig wordt de bestelling nog dezelfde dag verstuurd.

Levertijd Kit247.nl

Zodra u een bestelling plaatst en betaald voor 16:00 dan wordt de bestelling dezelfde werkdag verstuurd. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat bij de voorraadindicatie bij niet voorradige producten een aantal dagen waarop het product leverbaar is. Bij producten die als voorradig aangegeven staan zal het product binnen dezelfde werkdag verstuurd worden. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Rond vakanties en feestdagen kunnen zendingen vertraging oplopen en later bezorgd worden dan u van ons of onze vervoerder gewend bent. Houd daarbij ook rekening met dat post- en pakketpunten op feestdagen afwijkende openingstijden hebben of zelfs gesloten zijn. 

Wat zijn de verzendkosten bij online bestellingen?

Voor bestellingen binnen Nederland zijn de verzendkosten € 7,15 excl. BTW. en bij bestellingen vanaf €50,00 excl. BTW leveren wij gratis aan huis of de door u aangegeven afleverlocatie. Mocht u de bezorger hebben gemist dan komt deze de eerst volgende werkdag nog een keer langs. Wenst u de bestelling eerder te ontvangen?  Dan kunt u de bestelling bij ons komen afhalen. Zodra u tijdens het afrekenen aangeeft dat u de bestelling komt afhalen leggen wij uw bestelling klaar! 

Voor bestellingen uit België zijn de verzendkosten € 14,80 excl. BTW. Wij leveren uw bestelling aan huis of de door u aangegeven afleverlocatie.

Voor meer vragen over uw levering of onze leveringsmogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice:

Email:     info@kit247.nl
Tel:         +31 (0)53-5723224

Onze klantenservice is 6 dagen per week bereikbaar.
maandag t/m vrijdag:    08:00 - 17:30 uur
zaterdag:                          09:00 - 12:00 uur