• Voor 16:00 uur besteld vandaag verzonden!
  • Gratis bezorging vanaf €50,- (Excl. BTW)
  • Voor ondernemers en particulieren!
  • Gratis bezorging vanaf €50, (Excl. BTW)

Over Kit247.nl

Kit247.nl is onderdeel van Techmag Haaksbergen. Als Technische Groothandel voor de Bouw & Industrie leveren wij al vele jaren technische producten voor de professional en de particuliere gebruiker. Vanuit Haaksbergen leveren wij onze producten aan bedrijven in Nederland, België en Duitsland. In vergelijking met de “klassieke” groothandel is de omvang van de voorraad groter, waardoor doorgaans het gewenste product voorradig is. 

Specialist in Kitten, schuimen, lijmen en tapes! 

Door de jaren heen gespecialiseerd op het gebied van chemische producten. Sinds 2020 is Kit247.nl online en leveren wij voornamelijk kitten, schuimen, lijmen en tapes. Naast het brede assortiment aan deze artikelen vindt u bij Kit247.nl ook aanverwante gereedschappen en verwerkingsmaterialen voor de schilder en kitter. Online bestellen is mogelijk voor zowel de doe-het-zelver als de professionele gebruiker. 

Eenvoudig en snel Kit in huis!

Bij Kit247.nl is het voor zowel de particuliere als de zakelijke klant makkelijk om 24 uur per dag, zeven dagen per week de gewenste kitten, schuimen, tapes en overige benodigdheden te bestellen. Door grote inkoop hanteren wij zeer scherpe prijzen, waardoor wij gunstige staffelprijzen hanteren en ook projectmatig aantrekkelijke prijzen afgeven. Uw bestelling wordt geleverd op elke gewenste locatie. De service en aandacht van vroeger met de snelheid van nu!

Uw kit, schuim, lijm of ander product niet verkrijgbaar?

Bent u opzoek naar een product, merk of kleurvariant die niet op onze site verkrijgbaar is? Neem dan contact met ons op. In veel gevallen kunnen wij snel uw gewenste product leveren.