• Voor 16:00 uur besteld vandaag verzonden!
  • Gratis bezorging vanaf €50,- (Excl. BTW)
  • Voor ondernemers en particulieren!
  • Gratis bezorging vanaf €50, (Excl. BTW)

DÉ 4TECX winkel voor Kit, Lijm, Schuim & meer!

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 254

DÉ 4TECX winkel voor Kit, Lijm, Schuim & meer!

4TECX staat voor hoge kwaliteit, toepasbaarheid en duurzaamheid. Alle 4TECX producten voldoen aan de eisen die een professional stelt, tegen de beste prijs op de markt! 4TECX is een merk voor de professional en exclusief verkrijgbaar bij een aantal technische groothandels in de Benelux. Ons private label is afkomstig van onze inkooporganisatie en biedt een zeer uitgebreid assortiment aan diverse producten voor de professionals in de bouw én industrie. Inmiddels zijn er meer dan 400 verkooppunten, waardoor 4TECX ondertussen een veel gezien merk is op de bouw. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe artikelen met het oog op de beste producten op basis van kwaliteit én prijs. 

4TECX Kit, Lijm & Schuim

Een groot gedeelte van het 4TECX assortiment is bij Kit247.nl te vinden. Wel is er een duidelijke focus op kitten, lijmen, schuimen voegenband, aanverwante handgereedschappen en verspanende gereedschappen. De 4TECX lijm, kit en schuim wordt geproduceerd onder de strengste eisen en doet in kwaliteit niet onder voor de A-merken in de markt. Hoewel 4TECX onder veel professionele gebruikers bekend is kan het zijn dat jij nog niet bekend met 4TECX? Wij adviseren je om het te proberen en te vergelijken met de kit, lijm of ander product dat je normaal gebruikt! Naast de lijmkitten zoals de 4TECX Hightack en montagekit biedt 4TECX ook een ruim assortiment aan siliconenkit, acrylaatkit, glaskit, purschuim en aanverwante artikelen. 

Waar kan ik 4TECX-producten kopen?

4tecx is exclusief verkrijgbaar bij een aantal technische groothandels in de Benelux, waaronder Kit247.nl. Met onze webshop is er een altijd 4TECX winkel bij jou in de buurt! Op deze pagina zie je de 4TECX producten die verkrijgbaar zijn bij Kit247.nl. Kan je het gewenste 4TECX artikel niet vinden? Neem dan contact met ons op of kijk op: techmag247.nl voor de gehele collectie.

Grote afname 4TECX producten?

4TECX producten in grote aantallen afnemen? Dat kan! Neem dan contact op voor de prijs, beschikbaarheid en / of levertijden? Bekijk onze contactpagina voor onze contactgegevens!