• Voor 16:00 uur besteld vandaag verzonden!
  • Gratis bezorging vanaf €35,- (Excl. BTW)
  • Voor ondernemers en particulieren!
  • Gratis bezorging vanaf €35, (Excl. BTW)

Lijmkit

High Tack MSP - Onmeunig stark spul!
Seal-It 360 High-Tack - 290ml
Zwaluw Montagefix-N - 310ml
Zwaluw Hybrifix - 290ml

Zwaluw Hybrifix - 290ml

vanaf €4,27

4TECX Montagekit - 310ml

4TECX Montagekit - 310ml

vanaf €2,89

Zwaluw Hybriseal Facade - 300ml
Zwaluw Montagefix-W - 310ml
Zwaluw Hybrifix 302 - 290ml
Zwaluw High Tack - 290ml

Zwaluw High Tack - 290ml

vanaf €5,10

Zwaluw Polyurethane-50FC - 310ml
Bison Montagekit Tube 125gr - Beige
Seal-It 340 Crystal - 290ml
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 37

Lijmkit kopen?

Lijmkit is niet meer weg te denken in de bouw. In het gehele bouwproces worden lijmkitten ingezet. Voor het verlijmen van kozijnen, spiegels, plinten, dakbedekking, natuursteen of andere lijmtoepassingen bent u bij Kit247.nl aan het juiste adres. Een groot deel van onze lijmkitten zijn op basis van MS Polymeer. MS Polymeer zorgt voor een uitstekende hechting op bijna alle ondergronden en hechten zelfs op ondergronden die vochtig zijn. Daarnaast zijn lijmkitten van MS Polymeer overschilderbaar.  

High Tack – De krachtpatser onder de lijmkitten!

De aanvangshechting van een High Tack lijmkit is vele malen hoger dan de “allround” ingestelde lijmen. Dit maakt de High Tack uitermate geschikt voor het direct verlijmen van objecten zonder het product te moeten ondersteunen. High Tack is mede door de hoge aanvangskleefkracht een erg populaire lijmkit in de bouw en één van de meest verkochte lijmkitten. Hightack gebruikt u dus wanneer iets direct vast moet blijven zitten, waardoor u meestal niet hoeft te ondersteunen of te stempelen. Ideaal voor het ophangen van zwaardere objecten zoals; ornamenten, plafondplinten van MDF of zware natuurstenen decoraties. Hoeft een object niet direct te blijven hangen? Dan kunt u ook een universele lijmkit gebruiken. Toch kiezen velen voor de dikkere lijmkit (High Tack) vanwege deze enorme aanvangshechting.

De meeste High Tack lijmkitten zijn:

- Overschilderbaar
- Weerbestendig
- Ongevoelig voor schimmel
- Werkt niet corrosief op metalen
- Zonder isocyanaten, siliconen en oplosmiddel
- Voor sterke flexible verbindingen

Lijmkit eenvoudig en snel online kopen!

Ervaar het gemak van online bestellen van uw Lijmkit. Naast onze lijmkitten vindt u in de categorie lijmen een veel breder scala aan lijmsoorten. Zo vindt u EPDM lijm, houtlijm, PVC lijmen, Constructielijmen en meer! Bij kit247.nl vindt u een ruim assortiment aan kitten, schuimen, lijmen & tapes tegen scherpe prijzen! Bestel professionele Lijmkit van gerenommeerde merken als Illbruck, den Braven, Soudal, Zwaluw en 4TECX en profiteer van onze staffelkortingen.