• Voor 16:00 uur besteld vandaag verzonden!
  • Gratis bezorging vanaf €50,- (Excl. BTW)
  • Voor ondernemers en particulieren!
  • Gratis bezorging vanaf €50, (Excl. BTW)
  • 4TECX Purschuim B3 - 750ml

4TECX Purschuim B3 - 750ml


4TECX Purschuim B3 - 750ml

Isolatie- en montageschuim voor bouw en industrie

Duurzaam, fijncellig, 100 H(CFK) vrij isolatie- en montageschuim voor binnen en buiten op basis van polyurethaan voor bouw en industrie. 

- Geschikt voor het afdichten, isoleren en vullen van aansluitingen, naden en kieren.
- Groot vullend vermogen.
- Brandwerendheidsklasse B3.
- Het schuim hardt uit onder invloed van vocht uit de lucht en ondergrond.

Toepassen 4TECX purschuim B3

4TECX Purschuim B3 kan het beste gebruikt worden bij een bus- en omgevingstemperatuur van boven de 5°C. Voor gebruik dient u de bus circa 20 keer krachtig schudden en de meegeleverde adapter stevig op het ventiel vast te draaien. Bij ingebruikname de bus met de spuitslang naar beneden gericht houden en de adapterhendel kantelen om het schuim te doseren. Ondergronden dienen schoon te zijn en vrij van stof en loszittende delen. Voor optimaal resultaat de ondergrond licht voor bevochtigen met water. Niet aanbrengen in lagen groter dan 4 centimeter dik en niet in afgesloten ruimten. Snijdbaar na circa 1 uur. Af te werken met een stuclaag of door verven na 24 uur. De voeg bij aanvang niet meer dan voor 50% vullen. Bus bij voorkeur in één keer opgebruiken. Vers schuim is eenvoudig te verwijderen met 4TECX purreiniger of aceton. Uitgehard schuim is echter niet meer doormiddel van een reiniger te verwijderen. Uitgehard schuim is alleen mechanisch te verwijderen. Tijdens verwerking ogen beschermen. Handschoenen en werkkleding dragen en zorg dragen voor voldoende ventilatie.

Opslag en houdbaarheid 4TECX Purschuim

Bus rechtop bewaren tussen +5°C tot +25°C. Bus staat onder druk! Beschermen tegen de zon en niet blootstellen aan temperaturen boven de 50°C. Ook na gebruik niet doorboren of verbanden. Niet spuiten in de richting van een vlam of een gloeiend voorwerp. Houdbaarheid van pistoolpurschuim is te vinden op de bodem van de spuitbus.

inhoud750 ml

Tags: 4TECX Purschuim B3 750ml