• Voor 17:00 uur besteld vandaag verzonden!
  • Gratis bezorging vanaf €25,- (Excl. BTW)
  • Afhalen in winkel mogelijk!
  • Zwaluw Fireprotect Siliconen Seal - Grijs - 310ml

Zwaluw Fireprotect Siliconen Seal - Grijs - 310ml

  • €15,28

     Excl. BTW (€18,48 Incl. BTW)

Zwaluw FP Silicone Sealant - Brandwerende siliconenkit

Brandwerend afdichten van aansluit- en dilatatievoegen in de bouw, die in geval van brand, een zekere brandwering moeten bezitten en het verspreiden van vuur, rook of giftige dampen moet tegen gaan. Brandwerendheid getest en gecertificeerd conform EN 1366-4 tot 180 minuten in een voeg van 30mm breed. Gecombineerd met FP PU Foam tot 180 minuten in een voeg van 40mm breed. 

- Toepasbaar in voegen tot 30mm breed
- Gecombineerd met FP PU Foam tot 40mm breed
- Excellente verwerking en zakt niet uit
- Bewegingsopname tot 25%
- Water-, weer- en UV-bestendig
- Weerstaat schimmels en ongedierte
- Luchtdichte afsluiting
- Ook buiten toepasbaar

In ongeopende originele verpakking, tussen +5°C en +25°C, tot 12 maanden houdbaar na productiedatum mits bewaard op een droge plaats.Oppervlakte voorbereiding en afwerking

Aanbrengtemperatuur: +5°C tot +40°C (geldt voor omgeving en ondergronden). Ondergronden dienen schoon, droog, vet- en stofvrij en draagkrachtig te zijn. Ondergronden goed ontvetten met Zwaluw Cleaner. Zwaluw FP Silicone Sealant hecht zonder primer perfect op de meeste niet-poreuze ondergronden. Poreuze ondergronden voorbehandelen met Zwaluw Primer B1. Ondergronden vooraf altijd testen op hechting. Glad afwerkbaar met Zwaluw Finisher.

Overschilderbaarheid

Zwaluw FP® Silicone Sealant is niet overschilderbaar. Aanbevolen wordt de randen van de voeg te bedekken met afplakband om te voorkomen dat oppervlakken die nog moeten worden geverfd, worden verontreinigd met siliconen. Schoonmaken Vers materiaal en gereedschap kunnen worden gereinigd met behulp van Zwaluw Cleaner. Uitgehard materiaal kan alleen mechanisch worden verwijderd. Handen kunnen worden gereinigd met Zwaluw Wipes. 

KleurBeton Grijs
Inhoud310 Milliliter

Gerelateerde producten

Seal-It 211 Silicon HT 310ml - Rood

Tags: Zwaluw, Fireprotect, Siliconenkit, FP Silicone Sealant